Skip to main content

Om oss

På Fotexperterna, en del av Ortosia AB, är vi specialister på belastningsskador i fötter, knän och rygg. Vi erbjuder professionell hjälp och rådgivning för att lindra smärta och förbättra funktion. Vår mottagning erbjuder både bokningsbara tider för ortopediska tjänster & andra behandlingar.

I vårt erfarna team har vi flera kompetenta specialister som kan hjälpa dig att må bättre. Rickard är vår erfarna ortopedtekniker och föreläsare med gedigen kunskap om ortopediska hjälpmedel. Han erbjuder professionella råd och lösningar för att förbättra din rörelseförmåga. Henrik är en skicklig ortopedingenjör och konsult som brinner för att hjälpa människor att förebygga skador och förbättra sin rörelseförmåga.

Vi är också stolta över att ha Lotta Madsen med oss på teamet, en erfaren massör och akupunktör. Lotta har expertis inom massage och akupunktur för att lindra smärta, minska stress och främja välbefinnande hos våra klienter. Hon skräddarsyr varje massagebehandling för att möta dina individuella behov och mål.

Håkan Lundell, vår medicinska laserspecialist, är också en viktig del av teamet. Håkan har lång erfarenhet av att använda laserterapi för att behandla smärta och inflammatoriska tillstånd. Han kan hjälpa till att lindra smärta och förbättra läkningsprocessen med hjälp av avancerad laserbehandling.

På Fotexperterna hittar du också ett brett utbud av högkvalitativa ortopediska fotinlägg och produkter som kan hjälpa till att lindra smärta och förbättra din rörelseförmåga. Vi erbjuder även skor, stödförband och stödstrumpor av högsta kvalitet.

Vi ser fram emot att hjälpa dig på Fotexperterna, en del av Ortosia AB. Kontakta oss idag för att boka en ortopedisk fotanalys / fotinlägg eller kom och upplev fördelarna med våra expert-behandlingar

Boka tid hos RickardLäs mer om fotspecialisten Rickard GrananderBoka tid hos LottaBoka tid hos Håkan