Fotanalys i Eskilstuna

Vid en fotanalys identifierar vi olika belastnings -relaterade problem i fötter och underkropp.

 

Analysen tar ca. 1 tim och görs mycket grundligt. Till vår hjälp har vi en spegellåda, ett löpband , en digital 3- D scanner och naturligtvis den kunskap  erfarenheten av  flera års framgångsrikt arbete med fötter gett oss. Vårt mål är att alla kunder skall uppleva en förbättring efter besöken hos oss och samarbete och dialog anser vi väldigt viktiga för att nå ett gott resultat.

 

Vi har kort väntetid, är tillgängliga, tar ansvar och besitter stor kunskap. Dessutom arbetar vi med en ledande och exakt digital teknik Ortosia har ett brett sortiment av inlägg, skor och sulor. Alla åtgärder är olika och kan variera i pris.

 

Vår mest uppskattade inlägg är det som är individuellt tillverkat till en person, det Ortopediska inlägget. detta kostar mellan 1650 – 1850:- för första par. nästkommande inlägg får man 200:- rabatt på. Analysen 450:-

 

Efter analysen får du en rekommendation av vad vi tycker du bör göra, men det är alltid du som kund som bestämmer vad du vill investera i. Kortare muntlig konsultation i butiken fås utan kostnad i mån av tid. Vägledning vid val av produkter som skor, skoinlägg, stödförband och stödstrumpor.

Film om Fotexperterna, en del av Ortosia AB