Skip to main content

Fotmassage, Eskilstuna

Vid en fotmassage hjälper vi dig att felsöka, åtgärda och förbättra belastningsrelaterade problem.

Medicinsk laser-behandlingStötvågsbehandlingAkupunktur
Fotmassage Eskilstuna

Varför ska du gå på fotmassage?

Fotmassagen görs mycket grundligt. Målsättningen för oss är att du ska bli problemfri i dina fötter och att du genom behandling kan nå de mål vi har satt upp.

Fotmassagen ökar lodcirkulationen en hel del. Det har också visat sig enligt forskning att fotmassage kan lindra hjärtproblem, kan sänka blodtrycket och kan ge en förbättrad sömnkvalité. Enligt kinesiska teorier i fotmassage så kan alla kroppens organ speglas i fotsulan.

Först och främst kan fotmassage lindra smärta. Genom att målinrikta och massera specifika punkter på foten, kan en kvalificerad massör minska smärta och stelhet. Detta är särskilt fördelaktigt för personer som lider av kroniska tillstånd som plantar fasciit, hälsporre, eller artrit i fötterna.

En annan viktig aspekt är förbättrad blodcirkulation. Många fotproblem uppstår på grund av dålig cirkulation, vilket kan leda till svullnad och obehag. Regelbunden fotmassage hjälper till att öka blodflödet till fötterna, vilket främjar läkning och minskar inflammation.

Slutligen kan fotmassage vara ett värdefullt verktyg för att förebygga framtida fotproblem. Regelbunden vård och uppmärksamhet på fötterna kan hålla dem starka och hälsosamma, vilket minskar risken för framtida åkommor. Sammanfattningsvis, för personer med fotproblem, erbjuder fotmassage en väg till bättre hälsa och komfort för fötterna.

Sök lediga tider för fotmassage, Eskilstuna